ProData Consult: het toonaangevende bemiddelaar van interim IT professionals

  • Eén van de grootste onafhankelijke bemiddelaar van interim IT professionalsin Noord-Europa
  • De beste selectie van freelance jobs voor business en IT-consultants
  • Gekenmerkt door aantrekkelijke uurtarieven, flexibiliteit en transparante prijzen

actieve klanten328 actieve klanten // 2.236 consultants die voor ons werken

Join

ProData Consult is een van de grootste onafhankelijke bemiddelaar van interim IT professionals in Noord-Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen en we hebben afdelingen in Zweden, Noorwegen, Nederland, Duitsland en Polen. Dankzij ons groot nationaal en internationaal netwerk van bedrijven kunnen wij onze aangesloten consultants een breed scala aan spannende banen aanbieden.

Wij behoren tot de grootste leveranciers van business en IT-consultants in Noord-Europa in ons segment. Al onze consultants hebben een minimum van vijf jaar professionele ervaring en specialistische expertise in de primaire competentie die door de klant vereist wordt.

ProData Consult is een bemiddelaar van interim IT professionals dat gekenmerkt wordt door een scherpe prijsstelling, flexibiliteit, snelle levering en veiligheid. We stellen de hoogste normen voor onze consultants en onze hoogste prioriteiten zijn samenwerking en persoonlijke service, zowel met betrekking tot klanten en als tot de consultants.

Onze missie als bemiddelaar van interim IT professionalsis om onze klanten te helpen met hun business en IT door het leveren van compromisloze kwaliteit.

Het bemiddelaar van interim IT professionals met de meeste jobs voor onafhankelijke consultants

ProData Consult heeft een grote selectie aan freelance banen voor business en IT-consultants. In 2019 hebben we projecten voor meer dan 1950 consultants geleverd en hadden we meer dan 250 actieve klanten. We werken samen en hebben raamovereenkomsten met de grootste bedrijven in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Duitsland, Polen en Nederland.

Beschikbare freelance jobs

Een groeiend bemiddelaar van interim IT professionals

ProData Consult bestaat sinds 1994. Het bedrijf is opgericht door IT-consultants en is nu eigendom van een uitvoerende groep medewerkers en bestuursleden. ProData Consult heeft zich de afgelopen jaren gestaag uitgebreid en beschikt over een steeds groeiend nationaal en internationaal netwerk. We plaatsen alleen positieve financiële resultaten en hebben meermaals de jaarlijkse Børsen tijdschrift award gewonnen die wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Denemarken.

In 2019 heeft ProData Group €137 miljoen omgezet.

Een selectie van onze klanten