We zijn op zoek naar app ontwikkelaars voor onze vele freelance jobs

Als freelance app ontwikkelaar met ProData Consult krijg je:

  • Een ruime selectie aan spannende jobs als app ontwikkelaar
  • Projecten die overeenkomen met je vaardigheden
  • Aantrekkelijke uurtarieven en transparante prijzen
  • Professionele en sociale evenementen

Join

Ben je een geweldige app ontwikkelaar die op zoek is naar nieuwe jobs?

Bij ProData Consult zijn we op zoek naar ervaren app ontwikkelaars met minstens vijf jaar ervaring in de ontwikkeling en programmering van iOS en Android applicaties. Met de focus op efficiënte app ontwikkeling en inzicht in de mogelijkheden van mobiele platforms, moet je in staat zijn om:

  • gebruiksvriendelijke mobiele toepassingen te ontwikkelen
  • applicaties voor zowel iOS als Android te ontwikkelen
  • de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van app ontwikkeling te creëren
  • de efficiëntie van het ontwikkelingsproces te garanderen.

Ben je een iOS-ontwikkelaar?

Als een iOS-ontwikkelaar ben je gespecialiseerd in het ontwikkelen en programmeren van mobiele applicaties voor Apple-producten, zoals de iPhone en de iPad. Je begrijpt hoe je gebruiksvriendelijke mobiele toepassingen voor de iPhone kan creëren die voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant. Je weet hoe je oplossingen moet ontwikkelen die perfect zijn afgestemd op het iOS-platform en daardoor zorgen jouw apps voor de best mogelijke ervaring voor de eindgebruikers van de klant.

Ben je een Android-ontwikkelaar?

Als Android-ontwikkelaar ben je specialist in Android, het besturingssysteem van Google. Je bent in staat om je klant te adviseren over de beste manier om Android te gebruiken om zo kwalitatief hoogwaardige mobiele applicaties te ontwikkelen die aan de verwachtingen van de klant voldoen. Verder ben je ook bedreven in het maken van eenvoudige applicaties zonder irrelevante functionaliteiten of design elementen.

Vind je volgende job als app ontwikkelaar bij ProData Consult

Bij ProData Consult vragen onze klanten vaak app ontwikkelaars die ervaring hebben in het ontwikkelen van toepassingen in iOS en Android. We werken met een aantal van de grootste bedrijven, wat betekent dat we onze consultants een breed scala aan spannende uitdagingen en projecten kunnen aanbieden.

Als app ontwikkelaar ben je flexibel en baseer je je oplossingen op de eisen en behoeften van de klant. Je hebt een centrale rol in het adviseren van de klant en je zorgt ervoor dat de gekozen oplossing eenvoudig en gebruiksvriendelijk is en dat het volledig aan de verwachtingen van de klant voldoet. Je brengt je sterke competenties met betrekking tot de bruikbaarheid in het spel en je kan het potentieel van de toepassing, de beperkingen en de compatibiliteit met andere IT-oplossingen uitleggen.

In de meeste gevallen zal je deel uitmaken van een groter team dat samenwerkt om een optimaal resultaat te bereiken. De leden van het team kunnen onder andere experts met specialisaties in verschillende gebieden zijn.

Bekijk de beschikbare freelance jobs

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Registreer vandaag nog je CV

We zijn voortdurend op zoek naar de consultants voor onze opdrachten.

Registreer je CV en vul je competenties in. Zodra je een profiel hebt, gemaakt kunnen we je vinden en contacteren over relevante projecten.

Registreren