We zijn op zoek naar consultants voor onze vele freelance project manager jobs

Als freelance project manager voor ProData Consult krijg je:

  • Een ruime selectie aan spannende project manager jobs
  • Projecten die overeenkomen met je vaardigheden
  • Aantrekkelijke uurtarieven en transparante prijzen
  • Professionele en sociale evenementen

Join

Ben je een ervaren, vakkundig project manager?

Bij ProData Consult leveren we elke dag complexe, uitdagende projecten voor onze klanten.

Om freelance project manager voor ProData Consult te worden, moet je minimum vijf jaar ervaring met ofwel IT-projecten of meer bedrijfsgerichte projecten hebben.

Als project manager voor ProData Consult beschik je over technisch inzicht en diepgaande ervaring met complexe projecten, IT-projecten en organisatorische implementatieprojecten. Je begrijpt de processen die betrokken zijn bij IT-projecten, wat betekent dat je in staat bent om de middelen van het project te organiseren. Je hebt ook ervaring met het managen van een project groep van gespecialiseerde IT-consultants.

Bovendien is het een duidelijk voordeel als je een certificering of ervaring met de volgende best-practice methodieken hebt:

  • Managing Successful Programmes (MSP)
  • PRINCE2 project management
  • Change management - Prosci Change Management Practitioner (ADKAR)
  • ITIL
  • SCRUM Master (agile development)

Vind je volgende job als freelance project manager bij ProData Consult

We krijgen van onze klanten veel verzoeken voor zowel business project managers als IT-project managers. Dit betekent dat we een grote behoefte hebben aan geschoolde, ervaren projectmanagers.

Als project manager voor ProData Consult kan je spannende en uitdagende jobs verwachten die overeenkomen met je profiel. Je hebt de mogelijkheid om te werken aan projecten waarbij je moet zorgen dat het project team de nodige middelen en bevoegdheden heeft om de deadline te halen en het project succesvol te voltooien. Je bent verantwoordelijk voor de algehele planning van het project en je zorgt ervoor dat alle leden van het team tijdens elke fase hun taken kennen zodat er geen middelen worden verspild. Het is belangrijk dat het hele team focust op het gemeenschappelijke doel en dat alle leden van de groep weten welke taken wanneer uitgevoerd moeten worden..

Bekijk de beschikbare freelance jobs

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Registreer vandaag nog je CV

We zijn voortdurend op zoek naar de consultants voor onze opdrachten.

Registreer je CV en vul je competenties in. Zodra je een profiel hebt, gemaakt kunnen we je vinden en contacteren over relevante projecten.

Registreren