#17167 | 2020-07-17 Netherlands

Open Sollicitatie bij ProData Consult

Heb je tussen de huidige vacatures niet de baan van je dromen gevonden? Geen zorgen, een open sollicitatie is meer dan welkom. We zijn een groeiende organisatie en altijd in beweging. Wie weet komt binnenkort de perfecte plek voor je vrij bij een van onze klanten.

Dus, ben je op zoek naar een nieuw project? Stuur dan een cv met je beste werk mee en schrijf je in voor onze database!

Disciplines:
  • Design
  • Data
  • Development
  • Management
  • Network
  • Infrastructure

Wie zijn wij?
ProData Consult is een van de grootste onafhankelijke bemiddelaar van interim IT professionals in Noord-Europa. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen en we hebben afdelingen in Zweden, Noorwegen, Nederland, Duitsland en Polen. Dankzij ons groot nationaal en internationaal netwerk van bedrijven kunnen wij onze aangesloten consultants een breed scala aan spannende banen aanbieden.

ProData Consult is een bemiddelaar van interim IT professionals dat gekenmerkt wordt door een scherpe prijsstelling, flexibiliteit, snelle levering en veiligheid. We stellen de hoogste normen voor onze consultants en onze hoogste prioriteiten zijn samenwerking en persoonlijke service, zowel met betrekking tot klanten en als tot de consultants.

Startdatum: ASAP
Duur: -
Werklocatie: Netherlands
Vereisten: gepassioneerde en enthousiaste IT-professional
Type opdracht: Freelance

Ik ben in dit project geïnteresseerd!

Zet bestanden hier neer om ze bij te voegen
Er is niets bijgevoegd.
Uploaden: "{{uploadingFile.name}}" Bijgevoegd: "{{candidate.fileName}}"
Kan niet verwerkt worden "{{uploadErrFile.name}}". Enkel de volgende bestandstypes zijn toegestaan: ".pdf, .doc, .docx". Een vriendelijk verzoek het bestand als een van de toegestane types op te slaan en nogmaals te proberen. Bestanden moeten minder zijn dan {{uploadErrFile.$errorParam}}
{{uploadErrorMsg}}
Document kiezen
{{$select.selected.commonName}}
Gelieve deze velden te corrigeren en ze opnieuw te versturen:
  • {{ getValFieldName(field) }}

Je hebt de formulier niet ingediend

Opmerking: Wij nemen persoonlijk contact met je op als je de juiste kwalificaties voor deze opdracht hebt. Jouw cv-gegevens worden niet naar de klant gestuurd zonder overleg met jou.

Heb je vragen over dit project, neem dan contact op met de recruitment medewerkers:

Recruitment Team
Telefoon: +31 (0)70 750 850 1
Email: