ProData Consult introduceert de nieuwe app voor consultants

We hebben onze populaire app verbeterd en het nog makkelijker voor je gemaakt om de nieuwste vacatures en projecten te vinden. De nieuwe look en de meer intuïtieve interface maakt het eenvoudig om direct te handelen wanneer je droombaan beschikbaar komt.

Een app die het eenvoudig maakt om de perfecte baan te vinden

Met de app kun je eenvoudig vacatures en projecten zoeken en direct via je smartphone solliciteren. Krijg een overzicht van al onze beschikbare vacatures en projecten, lees de functiebeschrijvingen en solliciteer direct via de app. Door een persoonlijke filter in te stellen, zie je enkel de relevante vacatures. Wanneer je filter is geactiveerd, kun je meldingen inschakelen en krijg je direct bericht zodra er een vacature beschikbaar komt die aan je criteria voldoet.

Een snelle en eenvoudige manier om je uren te registreren

Als je al een contract hebt via ProData Consult, kun je je werkuren direct in de app registreren - altijd en overal. Swipe gemakkelijk door de dagen en rapporteer snel je uren. Het is ook mogelijk om meldingen in te stellen die je helpen herinneren wanneer het tijd is je uren te registreren. Bovendien krijg je een volledig overzicht van je contractinformatie, collega's en toekomstige contracten.

Ontvang relevant nieuws rechtstreeks in de app

Lees over de laatste trends, ontvang tips en tricks voor je CV, LinkedIn profiel en je volgende sollicitatiegesprek. Blijf op de hoogte van ontwikkelingen in je vakgebied en lees artikelen over de ervaringen van collega IT-consultants op verschillende intrigerende projecten.

app features news and articles

De app voor consultants

job ads

VACATURE ZOEKEN

Zoek en solliciteer naar de nieuwste vacatures en relevante projecten binnen je vakgebied

job search filters

FILTER

Stel een filter in om alleen de banen te zien die voor jou relevant zijn

notifications

MELDINGEN

Ontvang een melding wanneer er nieuwe, relevante vacatures zijn geplaatst, of wanneer het tijd is om je uren te rapporteren

hour reporting

URENRAPPORTAGE

Registreer je uren wanneer het uitkomt


Download de gratis app

Download de ConsultantApp in App Store of Google Play